U MASAKRU NA CETINJU UBIJENO VIŠE OD 10 LJUDI: Pobio celu porodicu, pa krvoproliće nastavio na ulici (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2022, 18:18

U MASAKRU NA CETINJU UBIJENO VIŠE OD 10 LJUDI: Pobio celu porodicu, pa krvoproliće nastavio na ulici (VIDEO)

U današnjem krvavom piru na Cetinju kako se nezvanično saznaje V. B. (34) je pobio celu porodicu, a onda izašao na ulicu i ubijao ljude redom, a više njih je ranjeno.

Prema još nepotvrđenim informacijama u masakru je stradalo 11 ljudi, među kojima navodno ima dvoje dece.

Policija je ubila napadača V. B. (34). Napadač je navodno sprečavao hitnu pomoć da priđe nastradalima pre nego što ga je policija ubila.

On je kako se saznaje oko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 16 časova zapucao iz vatrenog oružja na sugrađane iza zgrade Vladinog doma.

Uzrok krvavog pira je najverovatnije porodični sukob.

BONUS VIDEO: Brutalna tuča na auto-putu u Crnoj Gori

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZBOG PORODIČNIH PROBLEMA UBIO 11 LJUDI?! Eksperti o krvavov piru na Cetinju: Sociopata ili psihopata, TAKVI LJUDI NEMAJU OSEĆAJ

Izvor: Kurir, 12.Avg.2022

U današnjem krvavom piru na Cetinju Vučko Borilović (34) je pobio celu porodicu, a onda izašao na ulicu i ubijao ljude redom. Ubijeno je 11 osoba, dok je šestoro povrijeđenih, među kojima su deca i pripadnik policije, potvrđeno je u Javnom servisu Uprave policije.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.