U Kninu vašar HDZ, Tuđman, zvižduci i haos

Izvor: B92, 05.Avg.2015, 10:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Kninu "vašar HDZ, Tuđman, zvižduci i haos"

Uz naslov “HDZ-ov vašar“, hrvatski portal Index prenosi da je organizacija proslave godišnjice “Oluje“ u Kninu haotična.

Prema navodima portala, posle podizanja zastave na kninskoj tvrđavi, kada je hrvatski državni vrh krenuo da silazi, na nižem platou je zbog haotične organizacije bilo dopušteno okupljenima da navale na političare.

“Sve izgleda kao vašar. Zviždi se svima koji nisu iz HDZ, osim Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba. On i predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << HDZ Tomislav Karamarko su dobili veliki aplauz, a najobožavanija je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Svi su pohrlili prema njoj i hteli da je dodirnu. Svi osim njih su brutalno izviždani i izvređani. U celom tom haosu na veterane niko ne obraća pažnju“, navodi Index.

Prethodno je otkriven spomenik prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a njegov sin Miroslav i predsednica Hrvatske su pustili bele golubove ispred spomenika.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hrvatski portal: HDZ-ov vašar u Kninu, podignut spomenik Tuđmanu

Izvor: Vesti-online.com, 05.Avg.2015

Uz naslov “HDZ-ov vašar“, hrvatski portal Index prenosi da je organizacija proslave godišnjice “Oluje“ u Kninu haotična...Prema navodima portala, posle podizanja zastave na kninskoj tvrđavi i kada je hrvatski državni vrh krenuo da silazi, na nižem platou je zbog haotične organizacije bilo...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.