U KUĆI VIDLJIVI TRAGOVI KRVI I BORBE Detalji stravičnog zločina kod Paraćina, sin napao oca i majku sekirom

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2023, 12:54

U KUĆI VIDLJIVI TRAGOVI KRVI I BORBE Detalji stravičnog zločina kod Paraćina, sin napao oca i majku sekirom

U policiji kažu da je u Svojnovu došlo do porodičnog nasilja kada je sin P.M. inače psihički bolesnik, sekirom udario oca u glavu, a onda i sečivom posekao majku po licu.

P.M.(44) iz Svojnova kod Paraćina jutros oko 6.30 sati nakon kraće svađe, u porodičnoj kući u ovom selu, zgrabio sekiru i napao i teško povredio oca D.M.(70) i majku D.M.(68).

Na lice mesta ubrzo je pored policije izašla i ekipa Hitne pomoći koja je teško povređene roditelje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << transportovala u Opštu bolnicu u Paraćinu.

Prema rečima dežurnih lekara, majka je zadobila više povreda u predelu lica, dok se otac sa teškim telesnim povredama nalazi u komi i njegov život je ugrožen.

Nasilnog sina P.M. policija je uhapsila i on je odvezen, ali se za sada ne zna da li je i on prvo odveden u bolnicu ili je odmah odvezen u pritvor.

Policija trenutno obavlja uviđaj u kući u Svojnovu, a nezvanično se saznaje da je u divljaju sina sve polomljeno, i da su u kući vidljivi tragovi krvi, ali i borbe roditelja sa sinom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OTAC U TEŠKOM STANJU, IMA PRELOM LOBANJE! Novi detalji jezivog nasilja u Paraćinu: Sin nasrnuo na roditelje sekirom, ranije lečen zbog psihičkih problema

Izvor: Blic, 08.Nov.2023

M. P. (44), koji je jutros sekirom napao svog oca M. D. (70) i svoju majku M. D. (68), ima medicinsku dokumentaciju koja ukazuje da je imao psihičke probleme, saznaje "Blic". Prema našim informacijama, njegov otac je na operaciji i u teškom stanju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.