U KINI SE ZAISTA OSEĆAM KAO KOD KUĆE Vučić posle sastanka sa Vangom Huningom poslao poruku iz Pekinga (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2023, 08:01

"U KINI SE ZAISTA OSEĆAM KAO KOD KUĆE" Vučić posle sastanka sa Vangom Huningom poslao poruku iz Pekinga (FOTO)

Poruka predsednika Srbije iz Pekinga posle sastanka sa Vangom Huningom

- Hvala na gostoprimstvu i izuzetnom dočeku. U Kini se zaista osećam kao kod kuće. Kao i prošlog puta kada smo se sastali, i ovoga puta ću moći mnogo da naučim od vas. Posebno se radujem sastanku sa predsednikom NR Kine, jer je to prilika da iskažemo zahvalnost ne samo za prijateljstvo, već i za svu podršku koju Kina daje srpskoj strani na svakom planu - objavio je predsednik Srbije Aleksandar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Vučić posle sastanka s Vangom Huningom.

Huning je predsedavajući 14. nacionalnog komiteta Kineske narodne političke konsultativne konferencije i članom Stalnog komiteta Politbiroa CK KP Kine.

Predsednik se rano jutros oglasio na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije.

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.