U Iranu zbog demonstracija ograničen pristup društvenim mrežama

Izvor: Beta, 31.Dec.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Iranu zbog demonstracija ograničen pristup društvenim mrežama

U Iranu je posle tri dana antivladinih demonstrancija širom zemlje, ponovo ograničen pristup društvenim mrežama preko mobilnih telefona."Visoki zvaničnici zaduženi za bezbednost odlučili su da privremeno blokiraju pristup Telegramu i Instagramu", prenela je državna televizija sajtu pozivajući se na "obaveštene izvore".Iranske vlasti optužile su "kontrarevolucionarne grupe u inostranstvu" da koriste društvene mreže poput Telegrama, za poziv na proteste tokom koji su upotrebljeni molotovljevi kokteli i vatreno oružje."Nekoliko kontrarevolucionarnih elemenata sinoć je koristilo društvene mreže kako bi naučili ljude kako da koriste oružje i motovoljeve koktele", rekao je iranski ministar za telekomunikacije Muhamed Džavad Azari.Posle još jedne noći protesta u kojima ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TOTALNA BLOKADA DRUŠTVENIH MREŽA U IRANU: Čeka se obraćanje predsednika Rohanija

Izvor: Kurir, 31.Dec.2017

Iranske vlasti blokirale su pristup društvenim mrežama Instagram i Telegram (aplikacija za razmenu poruka) koje se koriste preko mobilnih telefona da bi se kontrolisali protesti, javila je danas iranska državna tv stanica, pozivajući se na neimenovani izvor.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.