Izvor: Nezavisne Novine, 07.Maj.2021, 08:24

U Indiji nema kiseonika, a premijer troši 1,8 milijardi na novu rezidenciju

NJU DELHI - Dok se bolnice u Indiji bore da dođu do zaliha kiseonika, a dnevno umire više od 3.000 ljudi, premijer ove zemlje Narendra Modi nastavlja sa zakonom o preuređivanju parlamenta vrijednim 1,8 milijardi dolara, a u taj projekat ulazi i pravljenje nove rezidencije za lidera države ...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

GNEV SE ŠIRI INDIJOM Dok je zemlja u paklu korona virusa, premijer TROŠI MILIJARDE na palatu

Izvor: Blic, 07.Maj.2021

Dok se bolnice u Indiji bore da dođu do zaliha kiseonika, a dnevno umire više od 3.000 ljudi, premijer Narendra Modi nastavlja sa zakonom o preuređivanju parlamenta vrednim 1,8 milijardi dolara, a u taj projekat ulazi i pravljenje nove rezidencije za lidera države, javlja CNN.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.