U IME ISKRENOG PRIJATELJSTVA! Vučić čestitao Pesah: Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj duhovne snage za sve Jevreje

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Apr.2023, 19:57

U IME ISKRENOG PRIJATELJSTVA! Vučić čestitao Pesah: Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj duhovne snage za sve Jevreje

Ovako je Vučić čestitao praznik.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić uputio je čestitku rabinu Isaku Asielu i jevrejskoj zajednici u Srbiji, povodom praznika Pesah.

U čestitki se kaže:

"Srdačno Vam čestitam veliki praznik Pesah.

Neka radost i sećanje na oslobođenje budu večiti temelj i snažni izvor duhovne snage za sve pripadnike jevrejskog naroda. Svoje iskreno prijateljstvo Srbi i Jevreji iskovali su u mnogim zajedničkim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stradanjima i nevoljama, jačajući ga postojano. Naročito zbog toga naši narodi gaje duboku svest o miru kao najvažnijem cilju i najuzvišenijem dobru.

Uveren sam da će budućnost doneti snaženje naših odnosa na svim poljima, na dobro naše zajedničke Otadžbine, Republike Srbije.

Želim Vam da predstojeći praznik proslavite zajedno sa svojim bližnjima, u obilju duhovne radosti i svakog dobra", navodi se u čestitki predsednika Vučića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vučić i zvaničnici čestitali jevrejski praznik Pasha

Izvor: Danas, 05.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rabinu Isaku Asielu i jevrejskoj zajednici u Srbiji praznik Pesah.

Nastavak na Danas...

Vučić i zvaničnici čestitali jevrejski praznik Pasha

Izvor: Beta, 05.Apr.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić čestitao je rabinu Isaku Asielu i jevrejskoj zajednici u Srbiji praznik Pesah.Pesah (ili Pasha) je najveći jevrejski praznik kojim se slavi izlazak iz egipatskog ropstva pod Mojsijevim vodjstvom.Vučić je u čestitki, kako je preneo njegov kabinet, naveo da dva...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.