U Holandiji ukradena najveća klompa na svetu

Izvor: Blic, 12.Jan.2012, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Holandiji ukradena najveća klompa na svetu

Najveća klompa u Holandiji, a verovatno i na svetu, duga četiri metra i teška dve tone, nestala je iz sela Enter, na istoku zemlje, gde je ukrašavala glavnu ulicu, javlja agencija AFP.

"Ne znamo ko ju je ukrao, ni kako", kazala je predstavnica lokalne policije, navodeći da je džinovska drvena klompa nestala u noći između petka i subote.

"Izgleda da je posredi šala. Primili smo imejl kojim nas obaveštavaju da će klompa najverovatnije biti vraćena posle karnevala", >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dodala je ona.

"Lopovi su sigurno došli kamionom da bi odneli kompu" koja je visoka dva metra, kazala je ona, navodeći da će počinioci morati da odgovaraju pred sudom, čak i u slučaju da se radi o šali.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.