U HRVATSKOJ POSKUPEO GAS I STRUJA, A SAD I VODA: Dok Đilasovi mediji plasiraju lažnu sliku građanima Srbije, kod komšija je situacija jasna

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2022, 12:22

U HRVATSKOJ POSKUPEO GAS I STRUJA, A SAD I VODA: Dok Đilasovi mediji plasiraju lažnu sliku građanima Srbije, kod komšija je situacija jasna

U Hrvatskoj sve poskupljuju, pa se o tome govori i javno u udarnom terminu u Dnevniku.

Iako se na N1 i ostalim Đilasovim i Šolakovim medijima pokušava predstaviti da cene skaču samo u Srbiji, da nema gasa, da su građani nezadovoljni i da je situacija loša samo kako bi prigrabili neke izborne poene, jasni su dokazi i slika koju i sami možemo videti da su to ništa više do pustih laži.

Naime, u Hrvatskoj sve poskupljuju, pa se o tome govori i javno u udarnom terminu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji Direkt.

- Nakon sutruje i plina, sada se najavljuje i poskupljenje vode i to za skoro 40%! - rekao je voditelj emisije Direkt.

U HRVATSKOJ POSKUPEO GAS I STRUJA A SAD I VODA I TO ZA 40%!

Iako se na N1 i ostalim Đilasovim i Šolakovim medijima pokušava predstaviti da cene skaču samo u Srbiji, u Hrvatskoj SVE POSKUPLJUJE:

"Nakon sutruje i plina, sada se najavljuje i poskupljenje vode i to za skoro 40%!" pic.twitter.com/ggp6d5UmAY

— Detektor laži (@LaziDetektor) February 9, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.