U HRANU I KAFU STAVLJALA BROMAZEPAME! Odloženo suđenje Dušanki (70) iz Železnika - htela da ih samo uspava

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2021, 15:48

U HRANU I KAFU STAVLJALA BROMAZEPAME! Odloženo suđenje Dušanki (70) iz Železnika - htela da ih "samo" uspava

Sledeći pretres zakazan je za sredinu decembra

Suđenje Dušanki Todorović (70) optuženoj za pokušaj teškog ubistva Dragiše Jovanovića (87) i Čedomira Blagojevića (90) u Železniku, jer im je pre dve godine u hranu i kafu stavila određenu količinu bromazepama, odloženo je danas u Višem sudu u Beogradu.

Optuženoj je dodeljen stručni savetnik, koji treba da ispituje veštaka i eventualno da svoje mišljenje, a da bi se pripremio neophodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da mu se dostavi sva medicinska dokumentacija oštećenih. .

Dušanka Todorović je ranije na sudu negirala da je htela da ubije dvojicu poznanika i trvdila je da je htela samo da ih uspava.

Ona se od letos nalazi u kućnom pritvoru.

Kad je u sudu svedočio Čedomir Blagojević, on nije želeo da lično tereti optuženu, dok je Dragiša Jovanović preminuo sedam meseci posle tog incidenta. Njegova ćerka kazala je da se mesecima borio sa posledicama trovanja, imao problema i sa bubrezima i na kraju preminuo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.