U Francuskoj uhapšen muškarac jer je 27.000 puta telefonirao policiji

Izvor: Beta, 21.Maj.2021, 17:30

U Francuskoj uhapšen muškarac jer je 27.000 puta telefonirao policiji

U Lionu je uhapšen muškarac zbog uznemiravanja policije i žandarmije jer ih je za mesec dana zvao telefonom 27.000 puta, saopštila je danas francuska policija.Muškarac, čije ime nije saopšteno, od 7. aprila do 18. maja zvao je telefonom razne policijske i stanice žandarmije po Francuskoj, a onima koji su se javljali, govorio je o seksu, posebno ako su se javljale žene.Ukupno 34 osobe su žrtve njegovog uznemiravanja.Muškarac (47) uhapšen je u sredu u jednom hotelu na periferiji Liona, a posle psihijatrijskog veštačenja utvrdjen mu je pritvor i čeka saslušanje kod istražnog sudije.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Uhapšen jer je za mesec dana 27.000 puta telefonirao policiji

Izvor: N1 televizija, 21.Maj.2021

U Lionu je uhapšen muškarac zbog uznemiravanja policije i žandarmerije jer ih je za mesec dana zvao telefonom 27.000 puta, saopštila je francuska policija.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.