U Dubrovniku demoliran auto BG tablica, uhapšeni počinioci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jul.2009, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Dubrovniku demoliran auto BG tablica, uhapšeni počinioci

ZAGREB, DUBROVNIK - Dubrovačka policija uhapsila je trojicu mladića pod sumnjom da su u noći s utorka na sredu, na parkingu hotela "Plat" u Župi Dubrovačkoj, oštetili vozilo beogradskog advokata Branislava Popovca.

Kako je saopšteno iz Dubrovačko-neretvanske policijske uprave, policija je dovršila kriminalističku obradu nad tri muškarca iz Župe Dubrovačke, starosti od 21, 22 i 24 godine, za koje se sumnjalo da su počinili krivično delo uništavanja i oštećenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tuđe imovine.

Trojica mladiće su 15. jula oko dva časa noću, na parkingu hotela "Plat", oštetili automobil "pežo 407" beogradskih registracija u vlasništvu advokata Popovca.

Na automobilu su izbušene gume, polomljeni vetrobransko staklo i staklo na levim prednjim vratima, a na haubi ima više udubljenja od udaraca.

Šteta se procenjuje na oko 10.000 kuna (oko 1.350 evra).

Izveštavajući o incidentu, mediji su preneli ocene pojedinih turističkih stručnjaka da je demoliranjem beogradskog automobila propalo 120.000 evra, koje je Hrvatska turistička zajednica u maju i junu utrošila na marketinšku kampanju u Srbiji.

Vandalski čin osudio je i direktor hotela Pero Matić, ističući da još ima pojedinaca koji su okrenuti prema prošlosti, dok je turizam okrenut prema budućnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeni zbog razbijanja beogradskog automobila

Izvor: RTS, 16.Jul.2009

Trojica mladića uhapšena pod sumnjom da su na parkingu hotela "Plat" u Dubrovačkoj Župi oštetili vozilo beogradskog advokata Branislava Popovca. ..Dubrovačka policija uhapsila je trojicu mladića pod sumnjom da su u noći s utorka na sredu, na parkingu hotela "Plat" u Župi Dubrovačkoj, oštetili...

Nastavak na RTS...

Saslušani zbog demoliranja auta

Izvor: B92, 16.Jul.2009

Zagreb, Dubrovnik -- Istražni sudija Županijskog suda u Dubrovniku Zlatko Vranješ saslušao je trojicu mladića, osumnjičenih da su demolirali automobil beogradskih registracija... Zagrebački "Jutarnji list", pozivajući sa na pouzdane izvore, navodi da je reč o mladićima iz Plata, Ivanu R. (21),...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.