U Dragačevu i Ivanjici putevi prohodni

Izvor: B92, 15.Jan.2021, 14:09

U Dragačevu i Ivanjici putevi prohodni

Na Putevima prvog i drugog reda mestimično ima utabanog snega pa su ekipe JP "Dragačevo puta" od ponoći započele čišćenje i podasipanje mešavinom rizle i soli.

"Svi putni pravci su prohodni a zbog najavljenih niskih temperatura može doći do pojave poledice pa se učesnicima u saobraćaju savetuje poseban oprez, korišćenje zimske opreme, održavanje propisanog rastojanja između vozila i prilagođavanja brzine kretanja uslovima na putu", poručuju iz JP "Dragačevo putevi".
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sneg u Ivanjici za sada ne stvara probleme, a putevi do okolnih sela koja su zavejana, od vikenda će biti prohodni.

"Počinje se sa čišćenjem nekategorisanih putnih pravaca, a opštinski i državni putevi su očišćeni. Sneg na višim nadmorskim visinama je oko 70 cm, saobraćaj se odvija usporeno, ekipe su danima na terenu i ukazuju pomoć onima kojima je potrebno", izjavio je Momčilo Mitrović, predsednik opštine Ivanjica.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.