U Crvenom krstu Beograda program „Leto u Beogradu”

Izvor: Press, 30.Jun.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Crvenom krstu Beograda program „Leto u Beogradu”

Crveni krst Beograda i ove godine pokreće program „Leto u Beogradu”, koji će se realizovati od 4. jula do 4. avgusta u prostorijama Crvenog krsta Beograda u Siminoj 19/3. Programi su besplatni i na njih mogu doći svi koji žele.
Foto: Beoinfo
Mladi volonteri Crvenog krsta Beograda će na kreativnim radionicama svojim vršnjacima predstaviti veštine iz oblasti pružanja prve pomoći, realističkog >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prikaza povreda, stanja i oboljenja, borbe protiv trgovine ljudima, ublažavanja posledica od elementarnih nepogoda, prevencije bolesti zavisnosti i drugo (raspored radionica možete videti na sajtu www.crvenikrst011.org.rs). Radionice su dinamične i zanimljive, a  u jednom danu održavaju se dve.
Polaznici programa mogu biti  mladi uzrasta od 10 do 20 godina, a radionice će se održavati utorkom i petkom od 11 do 14 časova u Crvenom krstu Beograda (Simina 19/3).

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Letnje radionice za mlade u Crvenom krstu Beograd

Izvor: Blic, 30.Jun.2017

Crveni krst Beograd pripremio je program "Leto u Beogradu" na kojem će mladi, od 10 do 20 godina, imati priliku da na raspustu nešto i nauče...U jednom danu biće održavane po dve radionice na kojim će učesnici programa iz ranijih godina svojim vršnjacima predstaviti veštine iz oblasti pružanja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.