U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije

Izvor: B92, 01.Avg.2022, 16:42

U Crnoj Gori uhapšen državljanin Srbije

Crnogorska Uprava policije saopštila je danas da je u noći između 29. i 30. jula međunarodno traženu osobu F.T. (29) uhapsila.

F.T. je državljanin Srbije, i određen mu je ekstradicioni pritvor.

"F.T. je potraživala Srbija radi obezbeđenja njegovog prisustva krivičnom postupku koji se protiv njega vodi u toj državi zbog krivičnog dela teško ubistvo u pokušaju”, navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni je juče priveden sudiji za istragu Višeg suda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << u Podgorici koji mu je odredio ekstradicioni pritvor, preneo je portal CdM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Državljanin Srbije uhapšen u Crnoj Gori, određen ekstradicioni pritvor

Izvor: RTS, 01.Avg.2022

F. T. (29), protiv kojeg se u Srbiji vodi postupak zbog teškog ubistva u pokušaju, uhapšen je na teritoriji Crne Gore. . Međunarodno traženo lice F. T. (29) uhapšen je u noći između 29. i 30. jula, saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore..Kako se navodi, reč je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.