U CARSTVU MARIHUANE: Srpska policija pronašla laboratoriju droge (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Dec.2016, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CARSTVU MARIHUANE: Srpska policija pronašla laboratoriju droge (FOTO)

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Šapcu zaplenili su 18 kilograma marihuane i oko 15 kilograma sirove marihuane.

Prilikom pretresa domaćinstva osumnjičenog N.V. (1984) policija je pronašla 18 paketa sa 9,7 kilograma marihuane. Takođe, pronađeno je i 8,3 kilograma marihuane raspoređene u četiri vreće i 88 sirovih stabljika marihuane težine 14,3 kilograma.

Kod osumnjičenog je policija našla i 78 kilograma rezanog duvana i 60 kilograma duvana u listu, kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i opremu za proizvodnju rezanog duvana.

Foto: MUP

Osumnjičenom N.V. određeno je zadržavnje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena trgovina.

Foto: MUP

On će u zakonskom roku, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šabac: Policija zaplenila 18 kilograma i 88 stabljika marihuane

Izvor: Blic, 06.Dec.2016, 02:11

Šabačka policija zaplenila je 18 kilograma marihuane i oko 15 kilograma stabljika sirove marihuane, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova...Policija je pretresom kuće N. V. (32) pronašla 18 paketa sa 9,7 kilograma marihuane, četiri vreće sa 8,3 kilograma, kao i 88 sirovih stabljika...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.