U Borči pretučen vozač gradskog autobusa na liniji 95

Izvor: Blic, 02.Dec.2010, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Borči pretučen vozač gradskog autobusa na liniji 95

BEOGRAD - Vozač “Laste” Branko Baćić (31), koji vozi na gradskoj liniji 95 od Novog Beograda do Borče povređen je danas oko 14.40, kada ga je šipkom po glavi udario nepoznati napadač, na okretnici autobusa u beogradskom naselju Borča. On je zadobio veliku rasekotinu na glavi, ali nema ozbiljnijih povreda i pušten je kući, rekao je za “Blic” portparol Urgentnog centra Drago Jovanović.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, napadač je, revoltiran što mu je vozač autobusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << navodno "isekao" put na skretanju sa Zrenjaninskog puta, pratio automobilom autobus sve do okretnice.

On je sačekao da putnici odu i da vozač ostane sam, a onda ga na samom ulazu u autobus udario metalnom šipkom po glavi i pobegao.

"Niko nije video šta se desilo. Vozač je došao do nas krvave glave da potraži pomoć", rekli su radnici koji su se zatekli na licu mesta.

Na ovoj istoj okretnici, u avgustu ove godine pretučen je još jedan vozač "Laste".

Vozači i osoblje saobraćajnih preduzeća često su na meti napada siledžija. Prošle nedelje napadnuta su dva vozača Gradskog saobraćajnog preduzeća, a jednom od njih je polomljena lobanja i rame.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.