U Boliviji zaplenjena rekordna količina kokaina

Izvor: B92, 05.Jan.2024, 21:27

U Boliviji zaplenjena rekordna količina kokaina

U Boliviji je zaplenjena rekordna količina kokaina u procenjenoj vrednosti od 224 miliona dolara, saopštili su zvaničnici te zemlje.

Bolivijski predsednik Luis Arse istakao je da je količina od oko 8,7 tona najveća ikada zabeležena u toj južnoameričkoj zemlji.

"Obaveštavamo narod Bolivije i međunarodnu zajednicu da smo zaplenili 8,7 tona kokaina namenjenog Holandiji (Evropi), koji su bili kamuflirani u drvene pločice, pronađene u kamionu. Takođe, uhapšene >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su četiri osobe koje su bile deo ove zločinačke organizacije", napisao je Arse na platformi X.

On je naveo da se istraga nastavlja, kao i da bi vrednost zaplenjene robe u zemlji odredišta premašila 526 miliona dolara.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

PRESRETNUTO 8,7 TONA KOKAINA Rekordna zaplena droge u Boliviji u vrednosti od 224 MILIONA DOLARA

Izvor: Blic, 06.Jan.2024, 01:47

U Boliviji je zaplenjena rekordna količina kokaina u procenjenoj vrednosti od 224 miliona dolara, saopštili su zvaničnici te zemlje. Bolivijski predsednik Luis Arse istakao je da je količina od oko 8,7 tona najveća ikada zabeležena u toj južnoameričkoj zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.