U Bileći uhapšena i treća osoba osumnjičena za ratne zločine

Izvor: Nezavisne Novine, 06.Nov.2015, 15:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bileći uhapšena i treća osoba osumnjičena za ratne zločine

ISTOČNO SARAJEVO- Pripadnici Agencije za istrage i zaštitu BiH /SIPA/ uhapsili su lice čiji su inicijali B.B. /42/ zbog sumnje da je počinilo krivično djelo zločin protiv čovječnosti na području opštine Bileća tokom 1992. godine.

Ovo lice uhapšeno je na području Bileće, biće privedeno u službene prostorije Sipe, a nakon kriminalističke obrade biće predato Tužilaštvu BiH na dalje postupanje.

U toku su pretresi objekata koje koristi osumnjičeno lice, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << s ciljem pronalaska i privremenog oduzimanja predmeta koji mogu poslužiti kao dokaz u daljem postupku, saopšteno je iz Sipe.

Pripadnici Sipe uhapsili su danas i Miodraga Grubačića /51/ i Iliju Đajića /44/, osumnjičene za ratni zločin na području Bileće dok je, prema saopštenju Tužilaštva BiH, treći osumnjičeni bio u bjekstvu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.