Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jul.2018, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH umjereno oblačno sa kišom

BANJALUKA - Danas se u BiH očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Vjetar slab do umjeren u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, veći dio dana, zapadni i jugozapadni. Jutarnje temperture od 13 do 19, na jugu od 18 do 23, a dnevne od 23 do 29, na jugu od 28 do 33 stepeni Celzijusa.

Biometeorološke prilike su relativno povoljne u većem dijelu zemlje, uz temperature koje će biti u okviru uobičajenih za ljetni period. Sa više >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << svježine tokom noći i mirniji san, većina populacije trebalo bi da se osjeća ugodnije. Hronični bolesnici i meteoropate neće imati jačih tegoba u prvom dijelu dana. U unutrašnjosti je poslije podne moguće sparno vrijeme, stoga je preporučljivo izbjegavati teže aktivnosti.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.