Izvor: Nezavisne Novine, 17.Feb.2017, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH sutra oblačno sa kišom i susnježicom

SARAJEVO - U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom i susnježicom, a u planinskim predjelima moguć je snijeg.

Ujutro i prijepodne očekuje se slaba kiša, a na planinama snijeg, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

U popodnevnim časovima moguć je umjeren snijeg u planinskim predjelima, a na jugu prolazno jača kiša. Tokom večeri očekuje se slabljenje padavina na sjeveru i njihov prestanak na sjeverozapadu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << />
Vjetar će biti slab, u zapadnim područjima umjerene jačine, sjevernog i sjeveroistočnog smjera, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od nula do tri, na jugu do sedam, a najviša dnevna od dva do šest, na jugu do deset stepeni Celzijusovih.

U nedjelju, 19. februara, preovladavaće oblačno i svježe vrijeme, uz moguće mjestimične slabe padavine na sjeveru.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus dva, Čemerno tri, Bijeljina četiri, Srbac i Gradačac šest, Gacko i Kalinovik sedam, Kupres osam, Ivan Sedlo i Livno devet, Zvornik, Mrakovica, Nevesinje i Rudo 10, Han Pijesak 11, Banja Luka, Prijedor, Sanski Most, Sokolac, Bileća, Višegrad, Srebrenica i Tuzla 12, Doboj, Neum i Sarajevo 13, Jajce, Šipovo i Trebinje 14, Foča, Mrkonjić Grad, Bihać, Bugojno, Mostar, Stolac i Zenica 15, Ribnik 16, Čapljina 17 stepeni Celzijusovih.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

U BiH sutra oblačno sa kišom i susnježicom

Izvor: Cafe.ba, 17.Feb.2017

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno vrijeme sa kišom i susnježicom, a u planinskim predjelima moguć je snijeg.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.