U Beogradu u devet sati temperatura 31 stepen

Izvor: Blic, 29.Jul.2013, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Beogradu u devet sati temperatura 31 stepen

U Beogradu je u devet sati izmeren 31 stepen, a meteorolozi za danas prognoziraju pravi tropski dan sa maksimalnom temperaturom do 40 stepeni.

U prestonici Srbije biće pretežno sunčano i veoma toplo, sa slabim i umerenim vetrom, južnim i jugoistočnim.

Tokom noći prognozira se osveženje uz mogućnost kratkotrajne kiše. Vetar će povremeno biti jak, severozapadni.

Zbog najavljenih velikih vrućina, u centru Beograda i danas će biti cisterne sa vodom >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za piće, kako bi građani mogli da se osvežavaju.

U celoj Srbiji će biti sunčano i veoma toplo, vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, a najviša dnevna temperatura biće od 36 do 40 stepeni.

Tokom noći, očekuje se osveženje najpre u severnim i zapadnim krajevima, ponegde sa pljuskovima i grmljavinom i pojačanim severozapadnim vetrom.

Prognoza narednih sedam dana (do 5. avgusta): U utorak će biti pretežno sunčano i svežije. Tokom dana uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde su mogući pljuskovi s grmljavinom. Vetar umeren severozapadni.

Od srede će ponovo biti sunčano i toplo, a najviša temperatura u sredu i četvrtak u većini mesta biće od 28 do 32 stepena, a zatim će ponovo biti u porastu.

Lekari kažu da je donekle sreća što temperature preko 35 stepeni traju već nekoliko dana, pa smo se privikli i lakše ćemo podneti današnjih 40 stepeni.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Beogradu u 10 sati temperatura 32 stepena

Izvor: Blic, 29.Jul.2013

U Beogradu su u 10 sati izmerena 32 stepena, a meteorolozi za danas prognoziraju pravi tropski dan sa maksimalnom temperaturom do 40 stepeni. ..U prestonici Srbije biće pretežno sunčano i veoma toplo, sa slabim i umerenim vetrom, južnim i jugoistočnim...Tokom noći prognozira se osveženje uz mogućnost...

Nastavak na Blic...

U Beogradu u 12 sati temperatura 35 stepeni

Izvor: Blic, 29.Jul.2013

U Beogradu je u 12 sati izmereno 35 stepeni, a meteorolozi za danas prognoziraju pravi tropski dan sa maksimalnom temperaturom do 40 stepeni. ..U prestonici Srbije biće pretežno sunčano i veoma toplo, sa slabim i umerenim vetrom, južnim i jugoistočnim...Tokom noći prognozira se osveženje uz mogućnost...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.