Izvor: Radio Slobodna Evropa, 26.Sep.2014, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Banjaluci održana komemoracija u povodu smrti Sulejmana Tihića

U povodu smrti Sulejmana Tihića, predsjednika Stranke demokratske akcije i predsjedavajućeg Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH, u Narodnoj skupštini RS održana je komemorativna sjednica kojoj su prisustvovali brojni predstavnici političkog i javnog života ovog bosanskohercegovačkog entiteta.

Uz podsjećanje da je u svojoj političkoj karijeri Tihić kao poslanik SDA, a potom i potpredsjednik Narodne skupštine RS, djelovao u ovom bh. entitetu potpredsjednik Narodne skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << RS Ramiz Salkić kazao je da se dugo nakon njegove smrti u političkom životu neće pojaviti neko ko će imati toliki stepen političke tolerancije i razumijevanja.

"Izgubili smo veliku podršku u našem radu, ali i ovaj komemorativni skup je dokaz da ćemo njegovim putem nastaviti da kročimo u ovom entitetu", istakao je Salkić.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.