U BIH potraga za dvojicom krijumčara migranata

Izvor: B92, 20.Jul.2020, 13:51

U BIH potraga za dvojicom krijumčara migranata

Tužilaštvo BiH, Granična policija BiH i tamošnje policijske agencije intezivno tragaju za dvojicom osumnjičenih za krijumčarenje migranata.

Radi se o krijumčarenju 13 migranata, državljana Bangladeša, koji su otkriveni na lokalitetu Kostajnice, posle čega su dvojica osumnjičenih pobegla.

Nakon što je u vozilima na području Kostajnice otkriveno 13 ilegalnih migranata iz Bangladeša, Sud BiH izdao je naredbu da se pretresu vozila, kao i da se od osumnjičenih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << oduzmu mobilni telefoni i ostali dokazni materijali.

Ukupno 13 ilegalnih migranata, medju kojima ima i maloletnih osoba, predati su u dalju proceduru Službi za poslove sa strancima BiH.

Od vozača, koji je uhapšen, oduzet je novac za koji se pretpostavlja da potiče od krivičnog dela - krijumčarenja osoba.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.