Izvor: Blic, 06.Maj.2019, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BEOGRADU SUTRA 58 KINESKIH KOMPANIJA Nove prilike za poslovnu saradnju

Predstavnici 58 kineskih kompanija iz provincije Džedijang posetiće sutra Srbiju kako bi pronašli lokalne partnere u oblastima proizvodnje građevinskog i elektro-materijala, roba široke potrošnje... Ova poseta kineske delegacije i učešće na poslovnom forumu u Privrednoj komori Srbije jedna je od nekoliko desetina najavljenih u narednim mesecima i deo je jačanja srpsko-kineskog partnerstva u okviru globalne inicijative "Jedan pojas, jedan put".

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Cilj investiranje u Srbiju i izvoz na treća tržišta

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2019, 05:55

Ostvarivanje saradnje sa privrednicima, investiranje u Srbiju, i zajednički nastup na trećim tržištima ciljevi su privrednog foruma i poslovnih susreta sa predstavnicima 58 firmi iz kineske provincije Dženđijang koji se održava u Privrednoj komori Srbije...Srbija je zemlja sa uređenim javnim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.