U BEOGRADU OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINISANJE: Skoro 170.000 građana zainteresovano za cepivo

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2021, 09:15

U BEOGRADU OTVORENI NOVI PUNKTOVI ZA VAKCINISANJE: Skoro 170.000 građana zainteresovano za cepivo

Do sada se preko portala e-Uprave za vakcinu prijavilo oko 466.000 ljudi, od čega oko 169.000 iz Beograda.

Zbog velikog ineteresovanja građana za vakcinu, u Beogradu će biti otvorena još dva punkta za vakcinaciju - u Hali 3 Beogradskog sajma i u Hali sportova na Novom Beogradu, najavio je jutros zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

U glavnom gradu, inače, najveći punkt je u hali 11 Beogradskog sajma, uz još 17 tačaka za vakcinaciju u svim domovima zdravlja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U dogovoru s premijerkom i uz podršku predsednika Vučića, doneli smo odluku da otvorimo još dva punkta, jedan u Hali 3, preko puta Hale 11 na Sajmu i drugi u hali ''Ranko Žeravica'', nekada Hali sportova, na Novom Beogradu - rekao je Vesić.

Kako je rekao, priprema i uređenje te dve loakcije počinje danas, i za četiri-pet dana - u utorak ili sredu, i one će početi da rade.

Vesić je preneo da se građani od jutros već okupljaju ispred hale 11, dodajući da je i juče bilo veliko interesovanje za vakcinaciju.

Prema njegovim rečima, do sada se preko portal e-uprave za vakcinu prijavilo oko 466.000 ljudi, od čega oko 169.000 iz Beograda.

Vesić je podsetio i da je Grad uspostavio kol centre za najstarije sugrađane, koji na taj način mogu da dobiju sve informacije u vezi sa vakcinacijom.

On je rekao da su volonteri za četiri dana pozvali oko 25.000 ljudi i nešto više od 8.000 njih, uz njihovu saglasnost, prijavili za vakcinaciju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.