U BEOGRADU LIJE KAO IZ BOKALA: Pogledajte strašno NEVREME koje je zahvatilo prestonicu - prava PROVALA OBLAKA (FOTO/VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jul.2021, 18:21

U BEOGRADU LIJE KAO IZ BOKALA: Pogledajte strašno NEVREME koje je zahvatilo prestonicu - prava PROVALA OBLAKA (FOTO/VIDEO)

Sklanjajte se sa ulice

Veliko nevreme zahvatilo je danas popodne Beograd.

Prava provala oblaka u Beogradu.

Kiša je odjednom počela da pada kao da lije iz bokala. Danas su i iz RHMZ-a najavili da će u Beogradu pasti velika količina kiše praćeno grmljavinom.

Srbija će do utorka biti pod uticajem ciklona, uz opasnost od grmljavinskih nepogoda, grada i obilnih padavina. Od srede sledi stabilizacija vremena, a leto nam se vraća od četvrtka, rekao je danas meteorolog Đorđe Đurić. O tome kakvo nas vreme očekuje u nedelji koja je pred nama, pričitajte više na ovom LINKU.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.