U 3.54 počela jesen

Izvor: Beta, 23.Sep.2018, 04:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 3.54 počela jesen

Jesen za stanovnike Srbije počela je danas u 3.54, rečeno je u Astronomskoj opservatoriji u Beogradu.Danas je jesenja ravnodnevnica, odnosno dan i noć traju podjednako.Kako su objasnili iz opservatorije, Sunce prividno prelazi na južnu hemisferu, pa za stanovnike tog dela Zemljine kugle počinje proleće.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Počela je jesen

Izvor: Radio 021, 23.Sep.2018

Jesen za stanovnike Srbije počela je danas u 3:54 časova, rečeno je u Astronomskoj opservatoriji u Beogradu...Danas je jesenja ravnodnevnica, odnosno dan i noć traju podjednako...Kako su objasnili iz opservatorije, Sunce prividno prelazi na južnu hemisferu, pa za stanovnike tog dela Zemljine kugle...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.