Izvor: Beta, 15.Jan.2016, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 2015. u Srbiji 40 žrtava trgovine ljudima, 60 odsto deca

U Srbiji je u 2015. godini identifikovano 40 žrtava trgovine ljudima, a 60 odsto ukupnih žrtava su deca, izjavila je danas direktorka Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima Sanja Kljajić."Prema preliminarnoj analizi, u prošloj godini je identifikovano 40 žrtava, što je u odnosu na 2014. godinu manje. Za prošlu godinu u Srbiji je najzastupljenija seksualna eksploatacija, kao i prethodnih godina, a povećan je broj maloletnih žrtava na 60 odsto, što je najviše do sada", rekla je Sanja Kljajić u Beogradu.Ona je nakon potpisivanja Memoranduma o saradnji sa nevladinom organizacijom ASTRA navela da je cilj memoranduma efikasnije otkrivanje žrtava, kao i ...

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Lane 40 žrtava trgovine ljudima

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Jan.2016

U Srbiji je tokom prošle godine identifikovano ukupno 40 žrtava trgovine ljudima što je znatno manje nego prethodnih godina, rečeno je danas na potpisivanju memoranduma koji za cilj ima efikasnije otkrivanje i bolju podršku žrtvama trgovine ljudima...Taj memorandum se u Republičkom zavodu za socijalnu...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Kljajić: Memorandu, za efikasniju zaštitu žrtava

Izvor: Beta Video, 15.Jan.2016

BEOGRAD - Direktorka Centra za zaštitiu žrtava trgovine ljudima Sanja Kljajić je rekla da je cilj memoranduma efikasnije otkrivanje žrtava, kao i efikasnija pomoć i zaštita tih osoba.(CH 3)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Kljajić: Raste broj maloletnih žrtava trgovine ljudima

Izvor: Beta Video, 15.Jan.2016

BEOGRAD – „ Za prošlu godinu u Srbiji je najzastupljenija seksualna eksploatacija, kao i prethodnih godina, a povećan je broj maloletnih žrtava na 60 odsto, što je najviše do sada``, rekla je direktorka Centra za zaštitu žrtava trgovine ljudima Sanja Kljajić u Beogradu. (CH 5)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.