Tvrde: Ovaj snimak je dokaz - policija je upucala demonstranta VIDEO

Izvor: B92, 15.Avg.2020, 19:46

Tvrde: Ovaj snimak je dokaz - policija je upucala demonstranta VIDEO

Aleksandar Taraikovski stradao je tokom protesta u Minsku. I dalje se žestoko raspravlja - da li mu je eksplodirala bomba u ruci ili ga je policija upucala.

Objavljen je video-snimak koji navodno pokazuje da je policija upucala Tajrakovskog. Upozoravamo da može da bude uznemirujućeg sadržaja.

Podsećamo, njegova partnerka je danas na njegovoj sahrani izjavila da je sigurna da ga je policija upucala. "Ubila ga je policija, očigledno je"

Na snimku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se navodno vidi kako Taraikovski prilazi kordonu policiji s podignutim rukama i posle nekoliko sekundi pada na zemlju.

Zvaničnici tvrde da je on preminuo kada je eksplozivna naprava pala u njegovu ruku tokom protesta, dok pristalice opozicije to osporavaju.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.