Tvoja politika vodi Srbiju na stranputicu KURCŠLUS U OPOZICIJI! Janković isprozivao Đilasa

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2018, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tvoja politika vodi Srbiju na stranputicu" KURCŠLUS U OPOZICIJI! Janković isprozivao Đilasa

Lider Pokreta slobodnih građana Saša Janković opet je zaratio sa nekadašnjim gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom za koga kaže da vodi Srbiju na stranputicu!

- Neću biti na protestu SZS jer nakupljenu građansku energiju, kojoj i sam pripadam, organizacije koje u njemu dokazano imaju prevagu, kanališu na stranu koja bi opet bila stranputica za Srbiju. Ni kao predsednik Građanskog blokas 381 i PSG, ni kao bivši zaštitnik građana, ni kao čovek sa određenim vrednostima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i životnim iskustvom, ne mogu da se pravim da to ne vidim – podvukao je Janković očigledno upirući prstom u Đilasa i lidera Dveri Boška Obradovića.

Ovo nije prvi put da Janković ulazi u sukob sa Đilasom.

Analitičar Vladimir Vuletić objašnjava da je jedino šta spaja Đilasa i Jankovića neko treći tj. retorika protiv politike koju vodi aktuelna vlast.

- Oni nemaju baš nikakav zajednički imenitelj i razlike su tu zaista duboke i principijelne. Zaista ne čudi to što kaže Janković o Đilasu jer on to stvarno i misli – kaže Vuletić.

Analitičar Dejan Vuk Stanković kaže da je činjenica da Janković ima svoju samostalnu politiku i da je nije sa SZS.

- Njih doživljava rivalski. S druge strane, veruje da je jedini nosilac opozicione ideje iako ga realnost demantuje. Očekivano Đilasa vidi negativno. Ipak, Jankovićevo negativno viđenje Đilasa nije u interesu drugih opozicionih stranaka. To je stanje stvari u opoziciji, podele, ništa novo – zaključuje Stanković.

BONUS VIDEO: USPEŠNO LETENJE "SOVE" Avion Utve moći će da vozi turiste, ali i da nosi oružje, a koštaće do 350.000 EVRA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.