Tužna priča koja će vam slomiti srce: Četvoro mališana ostalo siročad, a sada su pronašli novi dom

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2017, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna priča koja će vam slomiti srce: Četvoro mališana ostalo siročad, a sada su pronašli novi dom

Samohrani otac poginuo u saobraćajnoj nesreći

Načelnik opštine Lopare Rado Savić organizovao je danas prijem za Milana Cvjetkovića i Zorana Stevića iz Peljava, koji su prihvatili starateljstvo nad troje dece tragično nastradalog Milorada Ćetkovića iz ovog mesta.

HOROR u selu Obješenik: U napuštenoj kući pronađeno telo žene!

Četvoro dece uzrasta od 8 do 16 godina ostala su sama nakon što je u njihov samohrani otac poginuo u saobraćajnoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nesreći.

Porodica Milana Cvjetkovića prihvatila se starateljstvo nad dvoje dece, a porodica Zorana Stevića nad jednim detetom, dok šesnaestogodišnja Gina Ćetković ima obezbeđen smeštaj u Domu u Loparama.

Savić je zahvalio porodicama Cvjetković i Stević na humanoj i nesebičnoj odluci da preuzmu starateljstvo nad ovom decom.

U narednih nekoliko dana biće potpisani ugovori sa porodicama-starateljima i Centrom za socijalni rad Lopare, a opština će obezbediti prevoz za dvoje dece koji putuju u školu.

Milorad Ćetković, koji je živeo sam sa četvoro dece, poginuo je 19. avgusta u saobraćajnoj nesreći u Priboju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.