Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene prodavce droge u školama

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Okt.2018, 12:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene prodavce droge u školama

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je istragu protiv pet osoba sa beogradske opštine Voždovac, koje su uhapšene pod sumnjom da su prodavale drogu u blizini osnovnih i srednjih škola, i predložilo da se svima odredi pritvor od 30 dana.

Beogradska policija uhapsila je u utorak na Voždovcu petočlanu kriminalnu grupu koju sumnjiči da je prodavala narkotike u blizini osnovnih i srednjih škola i kod njih zaplenila 9,5 kilograma marihuane.

Uhapšen je M.E. >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << (21), koji je označen kao organizator grupe, i S.A. (21), M.N. (18), K.S. (21) i T.A. (18).

Pored droge, kod njih je pronađen i jedan pištolj i 25 metaka.

Sumnja se da su članovi te kriminalne grupe narkotike skrivali u napuštenim vozilima koja su ostavljali na parkinzima, dok su manje količine, spremne za dalju prodaju, skrivali u dvorištima osnovnih i srednjih škola.

Pripadnici grupe, prema navodima policije, marihuanu su preko maloletnika prodavali u školskim dvorištima i u blizini osnovnih i srednjih škola na Voždovcu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.