Izvor: Nezavisne Novine, 27.Feb.2021, 15:56

Tužilaštvo traži pritvor za jednog od vođa "Alkatraza"

BEOGRAD - Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Šobić (38) rekao je danas tužilaštvu da se ne osjeća dobro i da nije u stanju da iznese svoju odbranu povodom oružja koje je pronađeno u stanu na Paliluli koji koristi, pa je njegovo saslušanje odloženo.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pritvor Šobiću, saslušanje u daljem toku postupka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Feb.2021

Prvi osnovni sud u Beogradu odredio je danas pritvor do 30 dana jednom od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjanu Šobiću (38) osumnjičenom za nedozvoljeno držanje oružja...Pritvor mu je određen na predlog tužilaštva zbog oapsnosti da će u kratkom roku ponoviti krivično delo, precizirala...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.