Izvor: NoviMagazin.rs, 11.Apr.2023, 13:52

Tužilaštvo traži pet godina za smrt radnika u „MB Namenska“ u Lučanima

U Osnovnom sudu u Ivanjici u utorak se završava četvorogodišnji proces u slučaju pogibije radnika Milomira Milivojevića i Milojka Ignjatovića 2017. godine u fabrici "MB Namenska" u Lučanima. Tužilaštvo je u završnoj reči zatražilo da optuženi budu osuđeni na po pet godina zatvora, uz nadoknadu svih sudskih troškova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Tužilaštvo traži pet godina zatvora zbog pogibije dva radnika

Izvor: Danas, 11.Apr.2023

U Osnovom sudu u Ivanjici danas je održano poslednje ročište suđenja zbog pogibije dva radnika u eksploziji baruta, koja se dogodila 2017. godine u namenskoj fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima, na kome je tužilaštvo zatražilo kaznu od pet godina zatvora za dva rukovodioca te fabrike.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.