Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak za neovlašćeno prisluškivanje Aleksandra Vučića

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2021, 16:25

Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak za neovlašćeno prisluškivanje Aleksandra Vučića

O rezultatima predistražnog postupka, a po njegovom okončanju, Tužilaštvo za organizovani kriminal će obavestiti javnost.

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi navoda o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da u vezi sa tim prikupi potrebna obaveštenja.

Ovaj zahtev je dopunjen dana 14. januara ove godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navodi se u saopštenju tužilaštva.

Tužilaštvo se danas prvi put oglasilo ovim povodom, i do sada nije odgovaralo na pitanja medija u vezi sa tim.

U saopštenju se pojašnjava se da je cilj predistražnog postupka provera svih informacija i obaveštenja koja su neophodna za rasvetljavanje svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim slučajem, a u pravcu otkrivanja učinilaca i krivičnih dela iz nadležnosti Tužilaštva za organizovani kriminal.

Predistražni postupak je u toku i u interesu njegovog nesmetanog vođenja Tužilaštvo za organizovani kriminal detalje ovog postupka neće iznositi u javnost, napominje se u saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo pokrenulo predistražni postupak o prisluškivanju predsednika

Izvor: RTS, 21.Jan.2021

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi sa navodima o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine, i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da o tome prikupi potrebna obaveštenja. ...

Nastavak na RTS...

Tužilaštvo o prisluškivanju Vučića: Detalji predistražnog postupka nisu za javnost

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2021

Tužilaštvo za organizovani kriminal pokrenulo je predistražni postupak u vezi navoda o neovlašćenom prisluškivanju predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića još 15. decembra prošle godine i naložilo Ministarstvu unutrašnjih poslova da u vezi sa tim prikupi potrebna obaveštenja...Ovaj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.