Tuzilastvo ne dize optuznicu protiv roditelja preminule Tijane Ognjanovic Nema dokaza da su ukrali

Izvor: medio.rs, 21.Sep.2016, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzilastvo ne dize optuznicu protiv roditelja preminule Tijane Ognjanovic Nema dokaza da su ukrali

Više javno tužilaštvo u Beogradu okončalo je istragu u postupku koji se vodio protiv Jelene i Nebojše Ognjanović,a koji su bili osumnjičeni da su prevaru i pranje novca koji su građani sakupili tokom humanitarne akcije za lečenje njihove pokojne ćerke Tijane (8).

Jelena i Nebojša Ognjanović teretili su se da su deo sredstava prikupljenih za lečenje njihove ćerke Tijane, u iznosu od 100.000 dolara i 7.400 evra, zadržali za sebe. Njih dvoje su saslušani u tužilaštvu >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << krajem januara 2015. i oboje su negirali krivicu, tvrdeći da je sav prikupljeni novac trošen isključivo na lečenje male Tijane.

Podsećamo da su Ognjanovići u proleće 2013. godine apelovali na građane Srbije sa molbom za prikupljanje 750.000 dolara za transplantaciju srca maloj Tijani.

U kratkom roku na Tijanin račun u Komercijalnoj banci slilo se 2,6 miliona evra. Devojčica, međutim, nije dočekala transplantaciju jer je preminula 15. jula 2013. godine. Po povratku u Srbiju Ognjanovići su tvrdili da su sa Tijaninog računa platili za lečenje 1,1 milion evra.

(I. Milićević)

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.