Izvor: Istinomer.rs, 11.Jan.2020, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo ipak reagovalo zbog naslovnih strana tabloida

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom detalja izjava osumnjičenog N. J. koji su osvanuli na naslovnim stranama dva tabloida, potvrdili su za “Istinomer” iz ove institucije. Slede provere da li ima elemenata, kako kažu, za postupak koji bi se vodio po službenoj dužnosti.
The post Tužilaštvo ipak reagovalo zbog naslovnih strana tabloida appeared first on Istinomer.

Nastavak na Istinomer.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tužilaštvo ipak reagovalo zbog naslovnih strana tabloida

Izvor: Radio 021, 11.Jan.2020

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom detalja izjava osumnjičenog N. J. koji su osvanuli na naslovnim stranama dva tabloida, potvrdili su za Istinomer iz ove institucije...Slede provere da li ima elemenata, kako kažu, za postupak koji bi se vodio po službenoj dužnosti...Jezivi...

Nastavak na Radio 021...

Istinomer: Tužilaštvo reagovalo zbog naslovnih strana tabloida

Izvor: Danas, 11.Jan.2020

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu formiralo je predmet povodom detalja izjava osumnjičenog N. J. koji su osvanuli na naslovnim stranama dva tabloida, a proveriće i da li ima elemenata za postupak koji bi se vodio po službenoj dužnosti, objavio je danas Istinomer.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Istinomer.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Istinomer.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.