Tužilaštvo formiralo predmet u vezi sa majkom maloletnika koji se tereti za masakr u Ribnikaru

Izvor: Beta, 22.Maj.2023, 12:19

Tužilaštvo formiralo predmet u vezi sa majkom maloletnika koji se tereti za masakr u Ribnikaru

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je danas da je po službenoj dužnosti formiralo predmet kako bi se utvrdilo da li se u radnjama majke maloletnog K.K, koji se tereti za masovno ubistvo u školi "Vladislav Ribnikar", stiču elementi krivičnog dela "zapuštanje i zlostavljanje maloletnog lica".Tužilaštvo je Policijskoj upravi za grad Beograd uputilo zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja kojim je naloženo da se sasluša osumnjičena M.K, piše u saopštenju.Tražilo je i "da se obavi razgovor sa pedagogom i psihologom zaposlenim u školi "Ribnikaru", kao i da se preduzmu sve druge mere i radnje potrebne za potpuno utvrđivanje činjeničnog stanja.Gradskom centru za socijalni rad naloženo je da izvrši dijagnostičku procenu funkcionisanja porodice maloletnog K.K. i o tome dostavi izveštaj tužilaštvu, kao i da utvrdi da li se ta porodica odranije nalazila u evidenciji tog organa.Nakon što tužilaštvu budu dostavljeni traženi izveštaji javnost će "bez odlaganja biti obaveštena o daljem toku postupka i odlukama", piše na sajtu Tužilaštva.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Tužilaštvo formiralo predmet u vezi sa majkom maloletnika koji se tereti za masakr u školi u Beogradu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 22.Maj.2023

Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo je u ponedeljak da je prema službenoj dužnosti formiralo predmet kako bi se utvrdilo da li se u radnjama majke maloletnog K.K, koji se tereti za masovno ubistvo u školi "Vladislav Ribnikar", stiču elementi krivičnog dela "zapuštanje i zlostavljanje...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.