Tužilaštvo danas odlučuje da li će tražiti PRITVOR ZA ADVOKATA Ljupče Palevskog PALČA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2023, 12:38

Tužilaštvo danas odlučuje da li će tražiti PRITVOR ZA ADVOKATA Ljupče Palevskog PALČA

Advokat Stojkov prethodno je već ispitan.

Televizija Telma iz Severne Makedonije objavila je da je priveden Vasko Stojkov, advokat Ljupča Palevskog Palča, osumnjičenog za otmicu i ubistva Vanje Đorčevske (14) i Panča Žežovskog (74).

Navodi se da je od ranije poznato da je Stojkov 30. novembra vozio Palevskog iz Skoplja u Beograd, a Javno tužilaštvo će danas odlučiti da li da traži pritvor i za advokata.

Приведен е адвокатот >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Стојков кој му помогна на Палевски да избега во Белград https://t.co/aAj0kElKus

— MKD.mk (@MKDmk) December 6, 2023

Telma navodi da je Stojkov prethodno već ispitan, a toj televiziji je izjavio da je Palevskog vozio na zakazan lekarski pregled i da nije znao da je njegov klijent umešan u krivična dela.

- Nisam znao za te stvari. Ja sam se vratio u Skoplje, a on (Palevski) je ostao zato što je trebalo da ima pregled drugog dana i rekao je da će se vratiti nazad ako sve bude u redu. Ako nije u redu, rekao je da će ići u Istanbul. Kada sam se vratio, policija je vršila pretrese, pitali su me i to sam im rekao - kazao je Stojkov u ponedeljak u izjavi za Telmu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.