Tužilaštvo: Uhapšen direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu zbog mita od 2.000 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Sep.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo: Uhapšen direktor Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu zbog mita od 2.000 evra

Vršilac dužnosti direktora Zavoda za zaštitu spomenika kulture u Kraljevu, I.M. uhapšen je zbog sumnje da je primio mito u iznosu od 2.000 evra, saopštilo je danas Tužilaštvo za organizovani kriminal.

Kako se navodi, I.M. je osumnjičen da je primio poklon u tom iznosu kako bi kraljevački Zavod za zaštitu spomenika kulture doneo rešenje o izdavanju uslova za dogradnju i rekonstrukciju objekta koji se nalazi u zoni zaštite što je preduslov za dobijanje građevinske dozvole.

"Osumnjičeni će biti priveden u Tužilaštvo za organizovani kriminal gde će nakon saslušanja biti odlučeno o daljim istražnim radnjama", stoji u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.