Izvor: NoviMagazin.rs, 13.Okt.2023, 15:28

Tužilac Stefanović o „Ribnikaru“: Izjava Borovića ništa drugo nego strategija za odbranu optuženog

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, povodom slučaja protiv Miljane K. i Vladimira K, sve što je imalo da saopšti, navelo u podignutoj optužnici protiv ovih lica, navedeno je u pisanoj izjavi Nenada Stefanovića, glavnog javnog tužioca u Beogradu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Glavni tužilac o izjavama odbrane roditelja napadača iz Ribnikara: Tužilaštvo će nastaviti da insistira na maksimalnoj kazni

Izvor: Danas, 13.Okt.2023

Više javno tužilaštvo u Beogradu je, povodom slučaja protiv Miljane K. i Vladimira K, sve što je imalo da saopšti, navelo u podignutoj optužnici protiv ovih lica, navedeno je u pisanoj izjavi Nenada Stefanovića, glavnog tužioca beogradskog Višeg tužilaštva, preneo je N1.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.