Tutin raspisao Konkurs za sufinansiranje medija

Izvor: SandzakPress.net, 12.Jan.2021, 16:26

Tutin raspisao Konkurs za sufinansiranje medija

Opštinsko veće u Tutinu raspisalo je Konkurs za sufinansiranje projekata koji će biti u javnom interesu u oblasti javnog informisanja u medijima, a u te svrhe budžetom je kao i prošle godine planirano 10 miliona dinara. U Konkursu, koji je objavljen u današnjem dnevnom listu Danas, navodi se da će opština sufinasirati projekte koji se odnose na istinito, nepristrasno, pravovremeno i potpuno informisanje građana Tutina, ali i da podstiču povezivanje lokalnih zajednica u Sandžaku, saradnju >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << sa dijasporom, rurarlni razvoj i razvoj sela, zaštitu životne sredine, informisanje osoba sa invaliditetom i brojne druge oblasti. Konkurs je raspisan za projekte čija realizacija ne može biti duža od jedne godine, a najmanji iznos koji će biti odobren po projektu iznosi 250 hiljada dinara, dok je najviši devet miliona dinara. Rok za dostavljanje projekata je 15 dana od dana objavljivanja konkursa, a istovremeno je upućen i Poziv novinarskim i medijskim udruženjima da predlože članove stručne komisije koja će odlućivati o raspodeli ovog novca medijima. Ranije je i Gradsko veće Gradsko veće Novog Pazara raspisalo Konkurs za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja u medijima, za šta će iz budžeta biti izdvojeno 55 miliona dinara. Izvor: Radio sto plus The post Tutin raspisao Konkurs za sufinansiranje medija appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ministarstvo raspisalo 10 medijskih konkursa vrednih 310 miliona dinara

Izvor: Danas, 13.Jan.2021, 10:32

Ministarstvo kulture i informisanja Srbije raspisalo je danas 10 konkursa iz oblasti javnog informisanja za 2021. godinu za koje je opredeljeno 310 miliona dinara, što je najviši iznos do sada.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.