Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Dec.2015, 09:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski premijer u posjeti Beogradu

Turski premijer Ahmet Davutoglu stiže u dvodnevnu posjetu Srbiji na poziv srbijanskog premijera Aleksandra Vučića.

Kako je saopšteno, tokom susreta s najvišim srbijanskim dužnosnicima Davutoglu će razgovarati o svim važnijim bilateralnim, regionalnim i globalnim pitanjima.

Pod pokroviteljstvom Halkbank A.D. Beograd i u suradnji s Privrednom komorom Srbije, u ponedjeljak će u Beogradu biti održan Srpsko-turski poslovni forum.

Turski premijer izjavio je nekoliko >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Slobodna Evropa << dana uoči posjeta Beogradu da njegova zemlja ohrabruje turske tvrtke da više investiraju u Srbiji, dodajući da je za to potreban i dodatan napor Beograda i Ankare, na temelju zajedničkih interesa.

Davutoglu će prisustvovati i svečanom otvaranju ureda Turskog kulturnog centra Yunus Emre u Beogradu.

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Povezane vesti

Turski premijer stigao u Beograd

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 28.Dec.2015

Premijer Turske Ahmet Davutoglu doputovao je danas u posjetu Srbiji, tokom koje će se sastati sa državnim vrhom Srbije...Kako je saopšteno, tokom susreta s najvišim srbijanskim dužnosnicima Davutoglu će razgovarati o svim važnijim bilateralnim, regionalnim i globalnim pitanjima...Pod pokroviteljstvom...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.