Turski avion u 22.40 nastavio let ka Izmiru

Izvor: S media, 29.Dec.2009, 11:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turski avion u 22.40 nastavio let ka Izmiru

Turski avion boing "737-800" koji je sinoć, oko 20.55 sati prinudno sleteo na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" nastavio je u 22.40 let ka krajnjem odredištu - Izmiru, rečeno na beogradskom aerodromu.

Jedna od putnica u avionu, turska državljanka (47), zbog lošeg zdravstvenog stanja prebačena je iz aerodromske ambulante u Urgentni centar.

Prilikom prinudnog sletanja aviona, na zahtev posade, sve aerodromske službe preduzele su sve propisna medjunarodne procedure >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << za takve vanredne situacije, kazali su na aerodromu.

Avion turske komapnije leteo je u Izmir iz nemackog grada Frankfurta a u Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije Tanjugu je rečeno da je avion prinudno sleteo zbog zbog gubitaka pritiska u letelici i da će nadležni utvrditi sve okolnosti u vezi sa tim dogadjajem.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.