Turska: Zatvorenik pobegao kroz otvor za ventilaciju

Izvor: Blic, 04.Nov.2012, 21:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turska: Zatvorenik pobegao kroz otvor za ventilaciju

Iz zatvora visoke bezbednosti u provinciji Kodžaeli na severozapadu Turske pobegao je zatvorenik Mikail Z, koji se slobode domogao prošavši kroz otvor za ventilacije.

Posle prebrojavanja u zatvoru, u kojem se nalaze zatvorenici koji su pripadali različitim bandama i koji su osuđeni za različita teška krivična dela, utvrđeno je da je došlo do bekstva zatvorenika Mikaila Z, saopšteno je iz te kazneno popravne ustanove.

Zatvorenik je iskoristio nepažnju zatvorskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << službenika koji je ostavio otvorena vrata od ventilacijskog otvora u sportskoj dvorani. On se koristio i "mrtvim tačkama", koje su nedostupne sigurnosnim kamerama i uz pomoć žica napustio zatvorski prostor.

U gradu su preduzete mere bezbednosti kako bi odbegli zatvorenik bio uhapšen.

Povezane vesti: Turska: Policija ispalila suzavac na demonstrante Zagreb: Mesec dana zatvora za devet policajaca i jednog preduzetnika Advokat: Keljmendi mi se javio iz Crne Gore Zatvorenik koji je pobegao helikopterom uhvaćen u taksiju na putu ka Moskvi Japan: Uhvaćen "begunac u gaćama"

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.