Turisti koji su u Ulcinju SLAVILI UČK kažnjeni i PROTERANI (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2019, 08:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turisti koji su u Ulcinju SLAVILI "UČK" kažnjeni i PROTERANI (VIDEO)

Verski i etnički motivisana mržnja koja poziva na ubijanje Srba, napad i poziv na etničko čišćenje, je nešto sa čim se srpski narod susreće svakodnevno.

Petorica mladića iz okoline Podujeva kažnjeni su sa po 300 evra zato što su sinoć u Ulcinju remetili javni red i mir, uzvikujući "ua policija" i "UČK, UČK".

Oni su kod sudije za prekršaje priznali delo koje im je stavljeno na teret, navodeći da su bili pod dejstvom alkohola.

Kada su na ulcinjski >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Pristan došli pripadnici policije, mladići iz Podujeva su uzvikivali "ua policija" i "UČK, UČK".

Petorici mladića iz okoline Podujeva izrečena je zabrana ulaska u Crnu Goru u narednih šest meseci i oni su proterani iz te zemlje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.