Turista poginuo u Firenci, pao mu kamen sa crkve na glavu

Izvor: B92, 20.Okt.2017, 09:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turista poginuo u Firenci, pao mu kamen sa crkve na glavu

Firenca -- Španski turista poginuo je u Firenci kada je na njega sa jedne od najpoznatijih crkava tog grada Santa Kroče pao kamen, piše BBC.

Kako navode, kamen veličine 15 centimetara pao je na njega sa visine od 20 metara.

Identitet muškarca nije saopšten, samo da je imao 52 godine, dok lokalni mediji prenose da je živeo u Barseloni.

Policija je zatvorila Santa Kroče crkvu za turiste do daljnjeg.

BBC ističe da je jedan predstavnik crkve >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << izjavio da je “šokiran“, kao i da je crkva redovno održavana poslednjih godina.

U crkvi Santa Kroče sahranjeni su Mikelanđelo, Galileo i Makijaveli, a reč je o jednoj od najpoznatijih turističkih atrakcija u Firenci.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Turista poginuo u Firenci: Pao mu kamen sa crkve na glavu

Izvor: Vesti-online.com, 20.Okt.2017

Španski turista poginuo je u Firenci kada je na njega sa jedne od najpoznatijih crkava tog grada Santa Kroče pao kamen, piše BBC...Kako navode, kamen veličine 15 centimetara pao je na njega sa visine od 20 metara...Identitet muškarca nije saopšten, samo da je imao 52 godine, dok lokalni mediji...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.