Ture se vratio u Olimpijakos

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2018, 10:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ture se vratio u Olimpijakos

Svojevremeno jedan od najboljih veznih fudbalera sveta Jaja Ture vratio se u Olimpijakos posle 12 godina.

Tureu je ovog leta istekao ugovor sa Mančester Sitijem, imao je ponudu Vest Hema da ostane u Engleskoj, kao i iz SAD i Kine, ali je odlučio da ponovo obuče dres najtrofejnijeg grčkog kluba.

"Čast je vratiti se u Olimpijakos. Kada sam odlazio rekao sam da sam tužan i da ću se vratiti jednog dana, srećan sam što sam održao obećanje. Gladan sam za uspesima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao kada sam kao mlad stigao u Pirej, želim trofeje i da vratim Olimpijakos u Ligu šampiona", rekao je Ture za klupski sajt.

Ovaj 35-godišnji fudbaler samo jednu sezonu proveo je na Karaiskakiju i osvojio je "duplu krunu" u Grčkoj, pre odlaska u Monako, a potom i Barselonu i Mančester Siti, gde je bio kapiten i predvodnik velikog projekta "građana".

U bogatoj karijeri ima dve titule prvaka Španije, dve Engleske, Ligu šampiona, Svetsko prvenstvo za klubove, tri Liga kupa u Engleskoj, FA kup i španski Kup kralja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.