Turci organizuju ture za vakcinaciju u Srbiji FOTO

Izvor: B92, 10.Apr.2021, 11:15

Turci organizuju ture za vakcinaciju u Srbiji FOTO

Na društvenim mrežama deli se objava jedne turske turističke agencije koja, navodno, organizuje ture za vakcinaciju u Srbiji.

Pored Srbije, organizuje ih i za Rusiju, a kako prenose mediji, reč je o prevari.

Ova kompanija organizuje ture za Srbiju za vakcinaciju Fajzer- Biontek vakcinom, ali i Moderna vakcinom, što ukazuje na moguću prevaru, jer ova vakcina u Srbiju još nije stigla.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Jedna od tura organizuje se i u vreme Bajrama, odnosno od 14. do 16. maja, a cena za Fajzer- Biontek je 799 evra.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"FAJZER-SRBISTAN" TURA ZA 799 EVRA Turska agencija organizuje putovanja za vakcinaciju u Srbiji, iz Vlade Srbije javljaju da je prevara

Izvor: Blic, 10.Apr.2021

Na društvenim mrežama masovno se deli objava jedne turske turističke agencije koja, navodno, organizuje ture za vakcinaciju u Srbiji. Pored Srbije, organizuje ih i za Rusiju, a kako je za Telegraf potvrđeno u Vladi Srbije - reč je o prevari.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.